avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firma recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firma recuperare

Buna ziua!
datorita neplatii unui credit,firma de recuperare a preluat restanta;
acestia fac presiuni telefonice,notificari,mai nou reprezentatii acestora vin la usa si fac presiuni,este bine sa discutam amical cu acestia?
mentionez ca nu am semnat niciun act in discutia cu ei
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 17:16, 9 Aprilie 2015
Ei sunt creditorii dumneavoastră. Discutați cu ei așa cum credeți dvs de cuviință că trebuie să discutați cu cineva căruia îi datorați bani.
Trebuie să cunoașteți faptul că ei au plătit către bancă maxim 10 % din debitul dvs. negociați cu ei plecând de aici.
multumesc,dar sit este mai complicata ;
creditul respectiv face parte din masa partajabila ,cu un dosar pe rol este bine sa negociez?
judecatorul a trimis adresa catre firma de recuperare pentru sit soldului dar firma nu a trimis niciun raspuns;
ce pot face?
Ar fi bine să partajați debitul în procent din sumă datorată și nu în sumă fixă.

Oricum, partajul este doar între soți, nu este nici obligatoriu și nici opozabil creditorului, în sensul că nu trebuie să țină seamma de hotărârea de partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict firma recuperari creante SOREL_75 SOREL_75 Buna seara, in 2008 an luat un credit, credit pe care doi ani mai tarziu nu am mai avut posibilitatea sa-l platesc. Dupa direrse reconcilieri esuate cu baca ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna "a prescrie o datorie"? d5b d5b Buna,numele meu este Dan ,am un credit la BCR de vreo 2 ani si jumatate,am platit la timp vreo 9 luni dupa care nu am mai reusit sa le platesc rata lunara.Ieri ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar cesionat fara notificare Costin Savescu Costin Savescu Banca a cesionat creditul meu cu ipoteca unei firme de recuperari. De la incheierea contractului de credit eu nu am primit absolut nici o hirtie de la banca. ... (vezi toată discuția)