avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... terenuri si animale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

terenuri si animale

Am un teren de 350 mp neimprejmuit , pe care-l cultiv cu diferite legume . Vecinul meu detine doi porci , un caine si mai multe gaini care tot imi strica recolta in fiecare an . INTREBARE : eu trebuie sa-mi fac gard , sau vecinul meu trebuie sa aiba grija ca animalele lui sa nu mai strice ? Cum trebuie sa procedez ?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 19:06, 9 Aprilie 2015
ambele. puteti reclama la politie situatia.
Oare noi trebuie să ne punem ușă la intrarea casei sau hotul să nu intre?
Eo întrebare retorică.dar atâta vreme cât d-voastră personal nu aveți grijă de proprietatea d-voastră ca să o îngrădiți de ce ar avea grijă vecinul care poate motiva că nu a cunoscut limitele proprietății.Iar animalele acestuia cu atât mai puțin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terenuri si animale mihalcioiu_liviu mihalcioiu_liviu Am un teren agricol de 400 mp neimprejmuit pe care cultiv diferite legume si un vecin care detine doi porci , un caine mare si mai multe pasari care imi ... (vezi toată discuția)
Vecinul reazemă diverse lucruri de peretele casei mele. pot să construiesc un gard pe limita de proprietate? trasor trasor Bună ziua, supun atenției dvs. o problema cu care mă confrunt de ani de zile: am în proprietate o casă și 400 mp de teren cu cadastru și intabulare iar ... (vezi toată discuția)
Legal sau ilegal / eliberare zona de pisici DUM_LIVIU DUM_LIVIU Buna ziua, Am si eu o problema. Am niste vecini care si-au lasat libere pisicile ce initial le tineau in casa. Acestea atrag la randul lor alte pisici. Casele ... (vezi toată discuția)