Buna ziua,
am semnat un PV de contraventie pe care l-am contestat apoi in instanta. Copia politistului avea adaugat textul "Nu am obiectii" in timp ce pe exemplarul meu nu aparea asa ceva cand am semnat. Instanta mi-a respins plangerea si acum astept recursul. Ce parere aveti?
Am depus inca de la inceput copia PV . Politia a depus intampinarea iar instanta probabil nici n-a observat diferenta dintre cele 2. A fost prezent un martor si in urma declaratiei mi-a fost respinsa plangerea.
PV mai are o problema: nu rezulta de nicaieri ca agentul este politist rutier; scrie doar Ag sef cutare, ori controalele pot fi facute doar de politistii rutieri. Si asta a fost trecuta cu vederea de instanta !!!!
Expuneti cazu ca si cand n-ati fi implicat.In instanta nu ati facut obiectiile pe care ni-le relatati?Ati depus concluzii in scris la sfarsitul sedintei,cuprinzand aceste obiectii/critici ale p.v.?Daca nu, aveti posibilitatea sa va manifestati in calea de atac, motivele scriindu-le de la inceput.Judecatorul hotaraste numai dupa probele aduse de parti, nu asteptati sa actioneze/ancheteze cazul din proprie initiativa,rolul sau activ se manifesta in mod limitat si sporadic, in general legat de procedura.
Recurs,are rost?
bbt
Am depus o plangere contraventionala pentru o amenda data de politia rutiera , luata pe firma,pentru nerespectarea perioadei de odihna zilnica(OG 37/2007). ... (vezi toată discuția)