avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... falsificare proces verbal de contraventie de catre ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

falsificare proces verbal de contraventie de catre agent

Buna ziua,
am semnat un PV de contraventie pe care l-am contestat apoi in instanta. Copia politistului avea adaugat textul "Nu am obiectii" in timp ce pe exemplarul meu nu aparea asa ceva cand am semnat. Instanta mi-a respins plangerea si acum astept recursul. Ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 22:44, 24 Iunie 2009
trebuia sa prezinti p-v in original pt comparare.
respingerea contestatiei are legatura cu asta?
Am depus inca de la inceput copia PV . Politia a depus intampinarea iar instanta probabil nici n-a observat diferenta dintre cele 2. A fost prezent un martor si in urma declaratiei mi-a fost respinsa plangerea.
PV mai are o problema: nu rezulta de nicaieri ca agentul este politist rutier; scrie doar Ag sef cutare, ori controalele pot fi facute doar de politistii rutieri. Si asta a fost trecuta cu vederea de instanta !!!!
Expuneti cazu ca si cand n-ati fi implicat.In instanta nu ati facut obiectiile pe care ni-le relatati?Ati depus concluzii in scris la sfarsitul sedintei,cuprinzand aceste obiectii/critici ale p.v.?Daca nu, aveti posibilitatea sa va manifestati in calea de atac, motivele scriindu-le de la inceput.Judecatorul hotaraste numai dupa probele aduse de parti, nu asteptati sa actioneze/ancheteze cazul din proprie initiativa,rolul sau activ se manifesta in mod limitat si sporadic, in general legat de procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare plata amenda circulatie fara proces verbal marinelasss marinelasss buna ziua, am primimit de la circa financiara instiintare ca am de platit amenda conform unui proces verbal din luna ianuarie. Nu am luat la cunostinta si ... (vezi toată discuția)
Permis ridicat abuziv mihaimssc mihaimssc pe scurt : Zi de targ auto la iesire din oras . Strada ingusta si dreapta , masini parcate si pe o parte si pe alta ( chiar langa semnele de oprire ... (vezi toată discuția)
Recurs,are rost? bbt bbt Am depus o plangere contraventionala pentru o amenda data de politia rutiera , luata pe firma,pentru nerespectarea perioadei de odihna zilnica(OG 37/2007). ... (vezi toată discuția)