avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita a administratorului_2015
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita a administratorului_2015

Buna ziua,
Speta: administratorul (asociat unic) unei firme (srl) cu datorii - la fisc si la banca - urmeaza a fi executat silit de catre banca pt. credit restant. Banca a facut abuz in procedura de executare. Insa administratorul nu are nimic pe numele lui (adica nu are nimic de fel: nici masina, nici casa, nici salariu) si nici nu a instituit procedura de insolventa pentru nu are bani nici de paine, d-apoi de hartii si avocati.
Ce credeti ca ar trebui sa faca administratorul in aceasta situatie? Si cum?

PS: daca cunoaste cineva un avocat care ar fi dispus sa il consilieze pe om (din zona Prahova/Ploiesti) si chiar sa il reprezinte in instanta... benevol, asteptam email in privat.
Obs.: omul este de buna credinta si intentioneaza sa plateasca ulterior (cand va avea bani) toate serviciile.

Multumesc anticipat!
Diana

Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:27, 9 Aprilie 2015
Ce anume sa consilieze, daca omul nu are bani? Sa stea linistit, ca nu are ce sa pateasca daca nu a savarsit infractiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o datorie de care nu tocmai raspund lilianaG lilianaG in ianuarie am aflat ca societate la care am fost actionar pana la sfarsitul anului trecut are o datorie neplatita de cateva mii de lei la un furnizor pe care ... (vezi toată discuția)
Executari silite pentru administratori firme in insolventa mirela_man mirela_man Buna ziua, As avea doua intrebari .Firma se afla in insloventa din decembrie 2007.Inainte de intrarea in insolventa Adminsitratorul societatii a luat 2 ... (vezi toată discuția)
Cererea insolventei de catre mfp ContSters94259 ContSters94259 Societatea mea are datorii de 220 mil vechi la stat.Finantele au spus ca nu pot trece eu firma in insolventa deoarece am depasit ceva plafon...dar finantele ... (vezi toată discuția)