avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina inmatriculata in Ro care circula in It
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina inmatriculata in Ro care circula in It

Sunt in IT de 4 ani cu o masina ce are nr RO. De 2 ani am schimbat proprietarul masinii si apoi am facut un contract de comodat pentru 5 ani. Zilele acestea m-au oprit carabinierii si mi-au zis ca conform unei noi ordonante nu as mai avea voie sa merg cu masina. Au fost foarte vagi, fapt ce m-a determinat sa caut respectiva lege. Concluzie e ca nu e nimic concret si totul e vag. Intrebarea este: stie cineva, poate ceva mai concret?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: liviuiasi , utilizator 14:25, 10 Aprilie 2015
Trebuia sa le cereti numarul de act normativ.
Puteti merge la politia din Italia si sa le cereti sa va indice actul normativ.

Aveti aici lamuriti cu privire la codul italian modificat.

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 9 Aprilie 2015
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc de mesaj. Este vorba chiar despre acea normativa ce apare in link-ul atasat de dumneavoastra. Eu am citit-o, am analizat-o si nu ma regasesc acolo ( contract de comodat ). Le-am spus asta si celor care m-au oprit, moment in care nu prea au stiut ce sa zica. Eu am cerut ajutor aici pentru a fi sigur pe mine atunci cand ma vor opri din nou data viitoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna am cumpărat o masina din romania și am venit cu ea in ... alex0289 alex0289 Buna am cumpărat o masina din romania și am venit cu ea in Italia unde m-au oprit carabinieri și mi-au sechestrat-o deoarece masina figurează ... (vezi toată discuția)
Tamponare in italia Ionatan Ionatan Acum cateva zile am avut un accident de masina in Italia. Accidentul s-a soldat doar cu daune materiale din fericire. Nu stiu care sunt exact procedurile in ... (vezi toată discuția)
Lucrez in italia ca si dipendente - unde si ce trebuie sa platesc? stefovy stefovy Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: - pana in sept 2015 am locuit in Bucuresti si lucrat doar in Ro ca si angajat al unei multinationale - ... (vezi toată discuția)