Buna ziua cu urmatoarea situatie:
In anul 2003-2004 prin Autorizatie de Demolare - am demolat vechea cladire - si cu Autorizatie de Constructie - am ridicat un nou imobil P+1+M care am reusit in anul 2004 sa ajunga "la rosu" doar ca are geamuri si acoperis. Am sistam toate lucrarile de construire (lipsa banilor) si nu am mai solicitat prelungirea Autorizatiei celei vechi si nici o alta pana in prezent . In anul 2004 am intabulat la Cartea Funciara planurile imobilului . Imobilul nu este nici in prezent locuit de mine (am o alta locuinta) si nici finalizat. In aceste zile au venit in "control" de la impozite si taxe sa verifice acest imobil si sa ma cheme cu actele care le am - cred ca vor sa ma impuna la plata unui impozit aferent acestei constructii - care nu este decat inceputa si nefinalizata (din prisma mea de vedere).
Eu la Impozite si taxe cred (sigur) ca platesc impozit la (nivelul) vechiul imobil .
Am mai auzit ca ar trebui sa obtin de la Primarie sau sa dau o declaratie : cat la % este finalizat imobilul . Consider ca atata timp cat nu este gata (ca imobil de locuit) nu este finalizata .
Cum trebuie sa abordez aceasta situatie ?