avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Impozite si taxe in control
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Impozite si taxe in control

Buna ziua cu urmatoarea situatie:
In anul 2003-2004 prin Autorizatie de Demolare - am demolat vechea cladire - si cu Autorizatie de Constructie - am ridicat un nou imobil P+1+M care am reusit in anul 2004 sa ajunga "la rosu" doar ca are geamuri si acoperis. Am sistam toate lucrarile de construire (lipsa banilor) si nu am mai solicitat prelungirea Autorizatiei celei vechi si nici o alta pana in prezent . In anul 2004 am intabulat la Cartea Funciara planurile imobilului . Imobilul nu este nici in prezent locuit de mine (am o alta locuinta) si nici finalizat. In aceste zile au venit in "control" de la impozite si taxe sa verifice acest imobil si sa ma cheme cu actele care le am - cred ca vor sa ma impuna la plata unui impozit aferent acestei constructii - care nu este decat inceputa si nefinalizata (din prisma mea de vedere).
Eu la Impozite si taxe cred (sigur) ca platesc impozit la (nivelul) vechiul imobil .
Am mai auzit ca ar trebui sa obtin de la Primarie sau sa dau o declaratie : cat la % este finalizat imobilul . Consider ca atata timp cat nu este gata (ca imobil de locuit) nu este finalizata .
Cum trebuie sa abordez aceasta situatie ?

Alte discuții în legătură

Ma obliga sa fac declaratie de impunere inaintea intabularii cladirii furgim furgim Buna ziua M-au anuntat de la primarie ca trebuie sa fac declaratia de impunere pentru o cladire la care tocmai i-am pus acoperisul si lucrez la finisaje. Nu ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc impozit pentru o anexa care nu a fost finalizata si a carei autorizatie a expirat? laurentiu998 laurentiu998 Buna seara, O rugaminte am, daca ma poate ajuta cineva. Am urmatoarea situatie pe care nu sunt sigur ca o inteleg: am construit o casa P+E pe care am ... (vezi toată discuția)
Expirare autorizatie constructie prelungita Irina Iacob Irina Iacob Buna seara, In anul 2008 am obtinut autorizatie de constructie casa pe 3 ani. In anul 2011 am prelungit autorizatia cu perioada maxima, respectiv inca un an. ... (vezi toată discuția)