avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ecotichet masina electrica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ecotichet masina electrica

Buna ziua. Am vazut ca statul roman incurajeaza cumpararea de noi vehicule 100% electrice prin oferirea unui ecotichet in valoare de 12.000 lei.
Intreabarea este urmatoarea: daca eu cumpar un autovehicul cu combustie interna si apoi un kit de conversie a autovehiculului, voi beneficia de acel tichet? unde poate fi utilizat acest tichet? cine si cum il poate folosi? persoana fizica.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 16:40, 10 Aprilie 2015
Nu veti beneficia de tichet pentru simplul motiv ca se acorda doar pentru vehicule cu mototr electric fabricate de producator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanþa nr. 16/2013 pentru modificarea ºi completarea legii nr. 571/2003 30 LAURA 30 LAURA Buna ziua, Dupa cum se stie in ultimul timp tot mai mulet persoane au \\" fentat \\" taxa de timbru la inmatricularea unei masini prin metoda partajului ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina germania misaaa misaaa revin din nou cu aceeasi speta: - PFA norma de venit ,prestari servicii intracomunitare, inregistrat in scopuri de TVA si inscris in ROI , am cod valid de ... (vezi toată discuția)
Cum calculez consumul pentru un autoturism mic,pt interes de lucru? stelian_1981 stelian_1981 Buna ziua.Am facut un contract de comodat intre mine ca posesor a unui autoturism Ford Focus si P.F.A -ul meu,pt a putea trece la cheltuieli ... (vezi toată discuția)