avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament telefonie mobila, reziliere
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament telefonie mobila, reziliere

Buna ziua,
Am prelungit un abonament de telefonie mobila prin achizitia unui telefon.Mai am cca un an de contract si trebuie sa plec din tara.Cum reziliez contractul si in ce conditii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: tavison55 , utilizator 19:26, 10 Aprilie 2015
Buna ziua,
Rezilierea e simpla, faceti o notificare prin care ii anuntati ca renuntati la servicii insa va trebui sa platiti taxa de despagubire in functie de perioada ramasa din contract si probabil o parte din pretul subventionat al telefonului.
multumesc, credeam ca este varianta fara cheltuielile astea :)
Nu exista :)
Doar taxele de reziliere in suma fixa sunt ilegale.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare abonament orange ionutadriandragut ionutadriandragut buna ziua, vreau sa renunt si eu la abonamentul orange me 5 sunt in ultimile 5 luni de periada contractuala. M-am suparat cu ei sunt client de 5 ani si nu ... (vezi toată discuția)
Legea 161/2010.....reziliere contract internet mobil CONSTANTINCINTAR CONSTANTINCINTAR Buna seara. Am si eu o nelamurire. Am incheiat un contract de internet mobil (stick USB) in 11 decembrie 2008 pe o perioada de 2 ani cu firma V. Acest contract ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila daniel12 daniel12 am un abonament la [EDITAT] si as vrea sa renunt la el in baza legi care tocmai sa dat am sunat la dansi si miau zis ca trebuie sa platesc suma de 150 euro ca ... (vezi toată discuția)