avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recalculare alcolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recalculare alcolemie

Buna ziua! Am permisul suspendat de 2 luni pt conducere sub influenta bauturilor alcolice 0.41 aer expirat ... 0.85 prima proba ... 0.7 a doua proba.
Care dintre probe se ia in considerare?
Se poate cere calculul retroactiv?
Daca DA Cine cere calculul retroactiv eu, politistul sau procurorul? Si cat dureaza pana vin rezultatele?????#-o

Il puteti cere dvs, de asemenea il poate cere si organul de urmarire penala cand are dubi cu privire la alcoolemie, in general in situatia in care prima proba biologica este luata la o distanta mai mare fata de momentul depistarii.
Daca platiti dvs vin mai repede, daca il cere organul de urmarire penala si nu doriti sa il platiti dureaza mult.
Oricum nu cred sa va trimita in judecata, mai degraba vad o solutie de renuntare la urmarire penala in cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea alcoolemiei pyl pyl Buna ziua.Am si eu o intrebare ca am tot intrebat multa lume si nu am primit nici un raspuns concret.In luna iulie 2013 am fost oprit in trafic de politie m-au ... (vezi toată discuția)
În 2015 am fost depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice. suntem în 2019 și nu am am fost chemat nicăieri, ce aș putea să fac pentru urgentarea dosarului penal? silvan999 silvan999 buna seara! in luna octombrie 2015 am fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,86 in aerul expirat. Am facut si accident am lovit cateva masini parcate. am ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - 0.57 etilotest, plata analize, consecinte, pedeapsa BRaul BRaul Buna ziua, am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta si pe mine careva, pe data de 03.02.2013 am fost oprit de politia rutiera care au constatat ca am condus ... (vezi toată discuția)