avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social firma

Va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoare la schimbarea sediului unui SRL, intrucat acesta este expirat.As dori sa mut sediul la adresa unde si locuiesc (un apartament unde este mama proprietar).Ce pasi trebuie sa urmez?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:12, 10 Aprilie 2015
1) hotarare AGA sau decizia asociatuui unic
2) Contract pentru noul sediu
3) completare formular tip - de pe siteul registrului comertului
4) drum la registru comertului cu toate actele firmei si cele doua hartii in sacosa
5) plata taxe si depunere hartii

Mare atentie, de la anul s-ar putea sa aveti de plata un impozit la apartament de vreo 20 ori mai mare decat cel de anul asta, dat fiind ca veti avea sediul in apartamentul mamei, in conditiile noului cod fiscal. Sa nu se supere mama.
Contract comodat/inchiriere pt noul sediu, actualizarea actului constitutiv, decizie asociat/AGA, acordul asociatiei plus vecini (daca sediul e la bloc) si inregistrare registru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea sediului social dintr-un judet in altul Razvy23 Razvy23 Salut , as dori sa schimb sediul social al unei firme cu profil agricol dintr-un judet in altul , care ar fi pasii ? Multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)
Mandat administrator, radiere punct de lucru/deschidere punct de lucru nou, prelungire sediu social lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati!! Sunt angajata la o societate comerciala, am descoperit in dosarele de \"corporate\" ale firmei diverse probleme ... (vezi toată discuția)
Mutare firma in alt judet iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, am o firma suspendata in Bucuresti pana in 2012 insa as dori sa o reactivez dar sa o si mut in Ilfov.. va rog sa imi spuneti pasii pe care trebuie ... (vezi toată discuția)