avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Fuga de la
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Fuga de la

Intr-o seara am iesit cu prietenii,cu masina personala,am baut 3 beri,aveam sofer sa conduca pana acasa,dar am plecat sa vad o fata si pe drum am pierdut controlul autoturismului lovind un gard,gardul nu a patit nimic,masina s-a avariat,dar nu grav,eu m-am ales cu o taietura urata pe față,trebuia cusuta,panicat si sub stare de șoc am dus repede masina acasa,dupa care am sunat un prieten si m-a dus la spital unde am zis ca am cazut,un medic s-a autosesizat,a chemat politia,am tinut varianta mea,am declarat ca am cazut,insa politia a mers la mine acasa unde a gasit autoturismul avariat,am recunoscut accidentul,am declarat exact cum sa intamplat,initial si prietenul meu a dat o declaratie spunand ca m-a luat de acasa si ca i-am zis ca am cazut,cand am fost testat am avut o alcoolemie de 0.17 alcool pur in aerul expirat,mi s-au prelevat apoi probe de sange,alcoltestul mi-a fost pus la 2 ore dupa incident. vreau sa stiu ce mi se poate intampla si ce am de facut mai departe

Alte discuții în legătură

Mi-a fost reținut permisul de conducere deși mașina era staționată. Îmi puteți explica de ce? Stfansky Stfansky In timp ce eram oprit pe loc stăteam in masina cu un prieten si cu soția mea un echipaj de poliție a oprim langa masina cerundune sa ne legitimat neam ... (vezi toată discuția)
2,12 alcoolemie in sange desiro desiro buna seara.acum o saptamana in timp ce ma deplasam cu autoturismul pe un drum national,la efectuarea manevrei de depasire am atins oglinda autoturismului pe ... (vezi toată discuția)