avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spete despre abateri si sanctiuni disciplinare in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spete despre abateri si sanctiuni disciplinare in cadrul sistemului medical

buna sunt studenta la Administratie publica si am de facut lucrarea de licenta din dreptul muncii, tematica raspunderea disciplinara.Iar la partea practica am de facut un studiu de caz cu diferite spete , cu cazuri de abatere disciplinara si sanctiuni in sistemul medical.Va rog sa ma ajutati.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 09:09, 4 Iulie 2009
Vedeti aici:
[ link extern ]

si aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor........cine ma poate ajuta cu o problema? anca curtean anca curtean Buna sunt studenta la Administratie publica si am ales ca si tema de licenta Raspunderea disciplinara in dreptul muncii.Lucrarea cuprinde 2 parti partea ... (vezi toată discuția)
Lucrare licenta dreptul muncii rebecca_m rebecca_m Buna ziua! Sunt studenta in anul IV la Facultatea de Drept si Administratie Publica si mi-am ales ca tema pt lucrarea de licenta: Dreptul la munca. Modalitati ... (vezi toată discuția)
Lucrare de licenta -dreptul muncii roxana2121 roxana2121 Buna ziua, sunt studenta in anul III, la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, specializare Administratie Publica si mi-am ales ca ... (vezi toată discuția)