avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitii publice - membri comisie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitii publice - membri comisie

Nu gasesc nimic in OUG 34/2006:Cine si Ce competente trebuie sa aiba cei care fac parte din Comisia de achizitie,Comisia de receptie a lucrarulor in cazul unui teren de sport tip balon.Fiind vorba de o scoala generala...nu avem specialisti in acest domeniu.#-o
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 10:28, 23 Aprilie 2015
Gasiti in HG 925, art.71-83, daca va referiti la comisia de evaluare a ofertelor din cadrul procedurii de achizitie publica. Inclusiv pentru situatia cand nu dispuneti de specialisti in toate domeniile necesare.

Daca va referiti la comisia de receptie a lucrarilor, face obiectul altor reglementari legislative.
Multumesc mult...dar despre comisia de receptie este vorba...mii de scuze pentru eroare.
Ultima modificare: Joi, 23 Aprilie 2015
llumy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificari licitatii publice de lucrari un_luci un_luci Referitor la licitatiile organizate de catre primariile locale, pentru executia unor lucrari, autoritatea contractanta este obligata, prin lege, sa ceara ... (vezi toată discuția)
Consilierul juridic - refuz a participa in comisia de evaluare achizitii publice. viorell2004 viorell2004 Consilierul juridic poate fi numit mebru in comisia de valuare pentru atribuirea unui contract de achizitie publica daca nu este specialist in domeniul ... (vezi toată discuția)
Solicitare de clarificari adina83 adina83 In urma solicitarilor primite de la autoritatea contractanta stipulate in porcesul verbal de deschidere a ofertelor, acolo s-a specificat ca in ... (vezi toată discuția)