avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde se depune apelul?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde se depune apelul?

Crererea de apel se depune la aceiasi instanta ? Adica la aceiasi judecatorie sau la instanta urmatoare SUPERIOARA , la tribunal ?
Cel mai recent răspuns: ContSters355039 , utilizator 08:30, 12 Aprilie 2015
Apelul se depune la instanta a carei hotarare se ataca sub sanctiunea nulitatii, prin urmare la judecatorie in cazul dvs.
Art. 471 noul cod de procedura civila
Depunerea cererii de apel
(1) Apelul şi, când este cazul, motivele de apel se depun la instanţa a cărei hotărâre se atacă, sub sancţiunea nulităţii.
(2) Dispoziţiile art. 195 sunt aplicabile în mod corespunzător.
............................................................
da ok la judecatorie . astept sa vad daca piritii depun apel .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire in legatura cu o pronuntare judecatoreasca angi25 angi25 Va rog sa ma lamuriti cum se traduce o pronuntare relatata mai jos, fiind vorba despre un divort, Eu inteleg ca s-a respins divortul, dar nu inteleg ce ... (vezi toată discuția)
Unde se depune apelul? ContSters347294 ContSters347294 Daca vreau sa fac un apel in urma unui partaj judiciar - iesire din indiviziune , unde depun ? La tribunal sau la curtea de apel ? (vezi toată discuția)
Recurs matrix77 matrix77 buna ziua am si eu o intrebare poate stie cineva si ma poate ajuta cu niste sfaturi. de curand am avut un proces si nu sunt multumit cu hotararea data de ... (vezi toată discuția)