avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reducerea suspendarii permisului la 30 zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reducerea suspendarii permisului la 30 zile

Buna ziua. V-as ruga sa ma ajutati cu informatii. Zilele trecute am accidentat o persoana pe trecerea de pieton. Din fericire se simte bine,nu a fost spitalizat(are dureri de spate si s-a invinetit (nu are pretentii. Probabil mi se va suspenda permisul pentru 90 de zile. Exista posibilitatea sa dau examen ca sa se reduca suspendarea? Multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:15, 11 Aprilie 2015
In urma accidentului a fost intocmit un dosar penal. Daca procurorul claseaza dosarul atunci se suspenda permisul ptr 90 de zile fara posibilitate de reducere la 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victima neanuntat la politie Bamburic01 Bamburic01 Buna ziua, Acum 1 luna si o sapt ,am acrosat un pieton pe trecerea de pieton ,din inconstienta si speriat fiind de un grup de pers aflate in apropriere de ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat 90 de zile cu dosar penal ASZI ASZI Am facut un accident la data de 01.06.2016 la Tg. Mures (nu am vazut semnul cedeaza si am intrat in intersectie, si din stanga a intrat in masina mea o alta ... (vezi toată discuția)
Daca se face impacarea partilor dintr un accident, mi se da permisul inapoi si se renunta la tot? utilizator1782 utilizator1782 Buna ziua. Acum cateva luni am dat peste un pieton pe trecerea de pietoni. Nu a avut nevoie de ingrijiri medicale, a avut dureri doar cateva minute de la ... (vezi toată discuția)