avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Regim de impozitare pentru inchiriere regim hotelier
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Regim de impozitare pentru inchiriere regim hotelier

Buna ziua,
De un an obisnuiesc sa inchiriez o parte din apartamentul meu in regim hotelier, cu ziua. Nu inchiriez decat la turisti straini prin internet. Sunt platita in euro sau dolari prin Paypal. Cum declar asta fiscului român? Am nevoie sau nu de autorizatia vecinilor?
Multumesc anticipat pentru orice raspuns avizat, si rog frumos pe cei care au numai senzatia ca stiu, sa se abtinà.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 11 Aprilie 2015
Potrivit Codului Fiscal, persoanele fizice proprietari de locuinţe care derulează activităţi de turism cu caracter ocazional sunt obligate să declare veniturile la ANAF.

Disctutii privind Regim hotelier fara acordul vecinilor
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim hotelier Persoanafizica1 Persoanafizica1 Am un apartament mostenit de la bunici intr-o zona centrala si as dori sa-l inchiriez ocazional in regim hotelier. Astfel imi scot si banii de administrare ... (vezi toată discuția)
regim hotelier buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are ... Adelinan19 Adelinan19 buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are nevoie de aprobarea vecinilor pentru acest lucru ? nimeni nu e de acord pentru ca vin tot felul de ... (vezi toată discuția)
inchiriere apartament in regim hotelier roxana12 roxana12 ce acte sunt necesare pt. ca o firma care detine cateva apartamente intr-un bloc sa le inchirieze in regim hotelier. trebuie sa te inregistrezi la fisc, la ... (vezi toată discuția)