avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Regim hotelier
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Regim hotelier

Am un apartament mostenit de la bunici intr-o zona centrala si as dori sa-l inchiriez ocazional in regim hotelier. Astfel imi scot si banii de administrare si-l pot folosi si pentru prieteni, parinti, socri cand am nevoie. Intrebarea mea e: ce trebuie sa fac ca sa nu am probleme. Adica: cum il inregistrez la finante, avand in vedere ca nu poate fi un singur contract, ce alte autorizatii mai am nevoie. Mentionez ca nu vreau sa-i schimb destinatia si nu vreau sa-mi fac firma avand in vedere ca activitatea va fi ocazionala. Am inteles ca o persoana fizica poate inchiria pana la 5 camere (fara a fi nevoita sa isi faca forme juridice). Am nevoie de acordul vecinilor (nu fac firma...). Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:51, 28 August 2014

Alte discuții în legătură

Regim de impozitare pentru inchiriere regim hotelier roxana2222 roxana2222 Buna ziua, De un an obisnuiesc sa inchiriez o parte din apartamentul meu in regim hotelier, cu ziua. Nu inchiriez decat la turisti straini prin internet. Sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! dacă aș închiria un imobil, aș putea, la rândul ... Ducu Flo Ducu Flo Buna ziua! Dacă aș închiria un imobil, aș putea, la rândul meu, să-l inchiriez unei alte persoane ( ex: in regim hotelier)? Am văzut că se practică ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament in regim hotelier - care tip de contract este valabil? Crina14 Crina14 Salutare..Sunt proprietarul unui apartament cu doua camere (camera de dormit si living) si doresc sa-l dau spre inchiriere in regim hotelier. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)