avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de urmas

Am pensie de urmas pe baza invaliditatii (invaliditate de gradul 2) de 4 ani. Pensia este revizuibila anual, exista posibilitatea sa obtin pensie nerevizuibila avand in vedere ca invaliditatea este permanenta?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:00, 24 Iunie 2009
Numai Comisia de Expertiza Medicala, prin decizie emisa de medicul expert, poate aprecia daca invaliditatea dvs. este nerevizuibila.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depensionare nicoleta_stan nicoleta_stan As dori sa stiu daca ma puteti lamuri. Mama mea de 53 ani a fost chemata la comisia de expertiza apensiilor, are 24 ani vechime, si i s-a stabilit in urma ... (vezi toată discuția)
Revizuirea medicala in cazul pensionarii de invaliditate gr.ii ContSters112142 ContSters112142 Buna seara, Sunt pensionata medical gr.II in anul 2008 cu drept de revizuire la 1 an.Conform deciziei de pensionare rezulta: -data nasterii;13.10.1954 -sex: ... (vezi toată discuția)
Cum beneficiez de pensie de boala? panda11 panda11 sunt bolnav de diabet insulino-dependent de 4 ani, am 41 de ani si am cotizat peste 20 de ani, intreb daca pot beneficia de pensie medicala si ce pasi trebuie ... (vezi toată discuția)