avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz- nota lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz- nota lichidare

Buna ziua,

ma aflu in situatia de a-mi fi depus demisia la data de 80.06.09, executant preaviz pana pe data de 23.06.09.(nu stiu daca a fost inregistrata, am transmis-o sefului direct care a trimis-o superiorului ierarhic care ...etc.)
Dupa terminarea preavizului nu am primit nici un act ca acesta ar fi inregistrat si nici nota de lichidare.

Ce pot face? Cui ma adresez? Departamentul de resurse umane al firmei la care am lucrat este in Bucuresti, iar eu am lucrat la un punct de lucru in provincie. Am intrebat superiorul direct daca am vreun act de semnat la plecarea din firma dar mi-a spus ca nu am nimic de semnat. Ca sa nu mai zic ca am avut gestiune colectiva si nici nu s-a pus problema de inventar sau predare gestiune. Pot fi acuzata ulterior de probleme in gestiune? Imi pot lua din garantia financiara retinuta pe perioada cat am fost angajata?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 22:34, 24 Iunie 2009
ca gestionar cred ca trebuia sa va ingrijiti de a face predarea acelei gestiuni, tocmai pentru a evita eventual probleme ulterioare.
daca ei nu vor sa faca o astfel de predare cred ac e util macar sa obtineti o adeverinat in acre se mentioneaza ca ati preadt toate bunurile avute in gestiune, daca puteti. Nu se stie nicodata...
Putei solicita binenteles si garantia retinuta, faceti o cerer in scris (puteti trimite prin poata cu confiremare de primire)
Dati si un telefon si intrebati la personal cand va puteti ridica cartea de munca de la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati carmenramona carmenramona sunt gestionar la un depozit sau am fost dar ieri am depus demisia,administratorul neacceptand-o astfel azi am trimis-o prin posta. Azi nu m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Gestiune margineanumihai margineanumihai intervin si eu cu o intrebare legata de gestiune, mai bine spus de o problema legata de acest subiect. am un gestionar care si-a inaintat lichidarea , urmand ... (vezi toată discuția)
Plecare cu preaviz Dice Dice Doresc sa plec de la o firme si sunt sef de tura cu gestiune.Am inregistrat cererea de preaviz in data de 7.10.2013 si de atunci sunt in preaviz pana pe data ... (vezi toată discuția)