avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,pentru suspendare pfa in cic ci ce data se face suspendarea si daca se poate face daca ai datorii catre cass si cas?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:16, 16 Aprilie 2015
Paşi pentru suspendarea unui PFA
- [ link extern ] /

Statutul Colegilor Medicilor din Romania
Art. 11. - (1) La cerere, membrii Colegiului Medicilor din România care din motive obiective doresc să întrerupă pe o durată de până la 5 ani exercitarea profesiei de medic pot solicita suspendarea calităţii de membru pe acea durată. Cererea se va depune anterior perioadei solicitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu crestere copil sotie pfa AlexIacoban AlexIacoban Buna ziua, Detin un PFA, iar in ianuarie 2016, am completat o declaratie la ONRC prin care atest faptul ca sotia participa la desfasurarea activitatii ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului mamica2015 mamica2015 Buna seara, Sunt avocat de cativa ani si o viitoare mamica in 2015 . Momentan veniturle mele sunt relativ mici, nu am depasit pragul minim la care se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil penesmaria penesmaria Buna ziua! Spuneti- mi, va rog, cum sa procedez in urmatoarea speta? In februarie 2015 am nascut gemeni. Mentionez ca am lucrat si beneficiez de ICC. In anul ... (vezi toată discuția)