avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recurs
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recurs

in cadrul judecarii recursului se poate face cerere de suspendare a judecatii pe motiv de boala? si daca da, aceasta incheiere poate fi atacata cu recurs?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:59, 25 Iunie 2009
Din moment ce ai intrebat daca se poate dispune suspendarea judecatii pe motiv de boala.....iar in cod scrie destul de clar acest lucru [ si doar nu avea sens sa reformulez....]
Iar ceea ce am citat eu raspunde atat la prima intrebare adresata de tine [ vezi alin 1] , cat si la a doua [ vezi alin 3 - In ceea ce priveste posibilitatea atacarii unei astfel de incheieri cu recurs, desigur ca numai incheierea data in prima instanta, prin care s-a dispus suspendarea cauzei, poate fi atacata cu recurs separat, care se judeca imediat.... ].
Cu atat mai mult cu cat cunosti codul pe dinafara......
Ultima modificare: Joi, 25 Iunie 2009
celina, utilizator
amitza a scris:

@GabrielA : multumesc, asa ma gandeam si eu, dar nu eram sigura, si as fi vrut opinia cuiva care s-a lovit de o asemenea problema.


Sincer, suspendare am vazut numai la fond la recurs nu. Nici n-am avut :)
[EDITAT - offtopic]
Recursul este inadmisibil in acest caz.
Ultima modificare: Joi, 25 Iunie 2009
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel ruonscalafat ruonscalafat dupa ce Tribunalul Dolj va da o hotarare la finalul unui proces de fond, in cat timp trebuie efectuat apelul catre Curtea de Apel Craiova? (vezi toată discuția)
Mentinerea arestarii inculpatului Ilincav Ilincav Potrivit art. 300 alin. 1 si 2 C.p, in situatia in care inculpatul este trimis in judecata in stare de arest, instanta verifica legalitatea acestei masuri [b] ... (vezi toată discuția)
Tergiversare judecata rrocambole rrocambole Intr-o cauza penala avocatul inculpatuluii ridica o exceptie de neconstitutionalitate pe care instanta o respinge ca fiiind inadmisibila. Avocatul face recurs ... (vezi toată discuția)