avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare cont bancar la un contract de inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare cont bancar la un contract de inchiriere

Firma are un contract de inchiriere cu o persoana fizica. Daca persoana fizica doreste sa schimbe contul bancar in care intra chiria lunara ajunge o notificare in acest sens (semnata de proprietar)?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:34, 14 Aprilie 2015
Da, este suficient
Da, ar fi foarte bine daca faceti o hartie in dublu exemplar prin care informati cealalta parte, si sa si semneze hartia. Daca nu, comunicati hartia prin posta cu scrisoare deschisa ori prin alt mod de comunicare agreat (e.g. email).
o notificare in scris nu este necesare. Se poate si verbal prin telefon sau fata in fata. Nu la fiecare chestie avem nevoie de un ”acord scris” (chiar daca traim in Romania).
Asa este, in mod normal acordul de vointa poate fi exprimat si oral (adica pe gura), insa problema se pune ad probationem, adica atunci cand este necesara dovedirea acordului de vointa la un moment dat, caci pana atunci ..toate bune si frumoase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea mandat de reprezentare ca avocat ContSters115731 ContSters115731 Buna ziua.as vrea sa stiu daca un avocat poate reprezenta intr-un proces civil pentru partaj o persoana care este urmarita penal, fugita din tara ca sa nu ... (vezi toată discuția)
Contract intre persoana fizica si persoana juridica- valabilitate Dan  Danut Dan Danut Buna ziua, Am si eu o intrebare... Daca sa incheiat un contract de colaborare intre o persoana fizica si o persoana juridica decat cu stampila si ... (vezi toată discuția)
Cu cine poate incheia avocatul contractul de asist.si reprezentare juridica? dandanaua dandanaua daca reclamantul dintr-un dosar civil se afla in strainatate, sotul ramas in tara poate incheia, pentru reclamant, contractul de asistenta juridica si ... (vezi toată discuția)