Buna ziua!Pot benificia de somaj daca:
-in luna decembrie trebuia sa mi se incheie C.I.M pe motiv neinputabil mie
-intre timp angajatorul meu a angajat alt baiat pe postul meu,iar eu i,am zis ca o sa il reclam la I.T.M pentru asta,iar angajatorul meu mi,a facut o oferta adica mi,a dat 2 salarii compensatorii,dar mi,a impus sa semnez,ca motivul incheierii activitatii intre noi sa fie de comun acord(repet motivul in care am primit instiintarea de incheiere a C.I.M era neimbutabil mie)
-am fost de acord cu acest lucru pentru ca in luna februarie acestui an trebuia sa plec in strainatate,iar acolo nu a mers treaba cu munca si m,am intors,intrebarea mea este pot benefia de somaj?eu lucrand aprox 3 ani si jumatate in tara!
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Nu puteti beneficia de somaj deoarece contractul dumneavoastra de munca nu a incetat din motive neimputabile ci prin acordul partilor, chiar daca in realitate ati fost fortat sa fiti de acord cu aceasta incetare.
Demisionare
anacrisan97
Buna, am terminat 12 clase si mi-am bagat actele de somaj apoi mam angajat la un restaurant lucrand un timp 8 ore apoi o periada curta de timp 16 ore dupa care ... (vezi toată discuția)