avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisionare

Buna, am terminat 12 clase si mi-am bagat actele de somaj apoi mam angajat la un restaurant lucrand un timp 8 ore apoi o periada curta de timp 16 ore dupa care la cererea mea am revenit la 8 ore de munca zilnic plus sambetele i duminicile in care lucram cate 16 ore si acum mi-am dat demisia din motive personale. As dori sa aflu ce benefici am dupa 7 luni de munca ne avand nici concediu de odihna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:25, 24 Aprilie 2017
Pentru cele 7 luni lucrate aveti dreptul la CO.

Daca v-a incetat c.i.m. , atunci zilele de CO neefectuate se vor compensa in bani.

C.i.m. a fost incheiat pe durata determinata sau nedeterminata ?

V-ati angajat in timpul somajului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz demisie Uca1283 Uca1283 Buna ziua! Mi-am dat demisia in data de 17.05, in contract sunt prevazute 15 zile de preaviz. Ma intereseaza cand ar fi ultima zi de preaviz avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Perioada preaviz Dadika Dadika Buna dimineata. Va rog sa mă luminați în câteva aspecte...In cim scrie 8 ore lucru ,5 zile săptămână preaviz 20 zile..Ok până acum toate bune și ... (vezi toată discuția)
Nr zile concediu de odihna ilaria.ada ilaria.ada buna seara. daca un angajat dintr-o unitate bugetara a fost in concediu medical 6 luni, concediul de odihna se acorda in totalitate sau se calculeaza ... (vezi toată discuția)