avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cereri eliberare incheiere judecatoreasca
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cereri eliberare incheiere judecatoreasca

Buna seara!

Am depus de ceva timp actele necesare infiintari unei asociatii culturale.
De curand am primit prin intermediul postei, plicul cu incheierea judecatoreasca din dosarul asociatiei.
M-am reintors la judecatorie cu actul primit, si mi-au fost cerute doua cereri pentru care trebuie sa platesc 5 respectiv 1 leu timbru.
Problema e ca, nu am retinut exact ce fel de cereri este nevoie si nici model tip nu exista.
Una din ele stiu ca e o cererea de eliberare de copie legalizata dupa incheierea judecatoreasca, model care l-am gasit asa:

[ link extern ]

Rugamintea mea este urmatoarea: sa-mi spuneti daca modelul care l-am atasat este bun si care este cea de-a doua cerere de care am nevoie.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 18:52, 20 Aprilie 2015
Gasiti si modele de cerere in ghidul de infiintare asociatii pe care il puteti descarca aici:
[ link extern ]
Vedeti anexa 6 si urmatoarele.
Sunt cateva putine modificari in legislatie ulterior publicarii acestei editii - curand se va publica, tot cu acces gratuit, o editie actualizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare hotarare judecatoreasca andreeaene andreeaene buna ziua, termenul de 30 zile in care se poate face apel unei hotarari judecatoresti se calculeaza de la data redactarii hotararii sau de la data primirii ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie columbofila RADU1980CER RADU1980CER BUNA ZIUA. AS DORI INFIINTAREA UNEI ASOCIATII COLUMBOFILE. Am inteles ca acest lucru se face prin judecatorie........ As dori sa stiu ce pasi sunt de urmat ... (vezi toată discuția)
Repunere în termenul de apel HarangusDaniel1969 HarangusDaniel1969 Bună ziua. Am primit o sentință judecătorească de la instanța pe fond în data de 30 octombrie 2023.Data postei este 26 octombrie 2023 Poștașul titular ... (vezi toată discuția)