Cum aflu daca o persoana traieste si unde domiciliaza, daca-i stiu doar numele, pt a o chema in instanta? Daca este decedata, cum aflu mostenitorii si adresele lor, in acelasi scop?
Daca doriti sa formulati actiune impotriva unor persoane,inseamna ca in trecut ati avut conventii,afaceri impreuna ,respectiv cunoasteti domiciliul acestora
Adresati cerere oficiala la serviciul de evidenta populatiei de la ultimul domiciliu al persoanelor respective ,autoritatea urmand ca in termen legal de 30 de zile sa va raspunda
Nu am avut niciodata vreo legatura cu ei, ci au titluri de proprietate abuzive, zic eu, pe un teren al familiei mele. Am idee de orasul unde ar putea locui, daca mai traiesc. Daca nu, nici nu stiu ce sa fac sa dau de mostenitori.
Printr-un ziar de largă circulație în zona respectivă sau răspândire faceți o citație , care o și păstrați într-o eventuală acțiune în instanță.
Pe de altă parte deoarece ați spus că au titluri de proprietate abuzive, pe teren al fam. d-voastră, la comisia de fond funciar care a eliberat titlul de proprietate pt. amplasamentul pe care îl dețineți(deci este un lucru cunoscut) puteți să solicitați să vă spună cui au eliberat titlurile pe respectivul amplasament
Sper sa vrea sa-mi dea adresele lor, pt ca numele le stiu. Atat evidenta populatiei cat si CFF sunt legate de primarie, care este "in tema", dar am sa incerc in ambele locuri.