Buna ziua
Am o firma care a carei activitate am suspendat-o . Firma are inregistrate la Directia de Impozite si Taxe locale trei mijloace de transport .
Intrucat nu are activitate si nici angajati , este posibil sa nu se mai plateasca impozitul aferent mijloacelor de transport ale firmei ? Cum s-ar putea face acest lucru ?
Nu este posibil; atit timp cit aveti in proprietate un mijloc de transport care este înmatriculat în România, taxă anuală pentru mijlocul de transport este datorata.
Buna ziua, sunt in aceeasi situatie ca si farmec_, mai mult, societatea mea avea ca domeniu de activitate transportul rutier de marfuri. Odata ce am suspendat activitatea, nu mai pot folosi mijlocul de trasport respectiv camionul, al carui proprietar este societatea. Ce ar trebui sa fac pentru a nu plati impozit local ? Este posibila radierea temporara a mijlocului de transport sau exista alte solutii? Va multumesc!
Acte ptr taxe locale
ang671
Buna ziua,as vrea sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema:
Mi-am facut mutatia din sect 5 in sect 2, am un automobil Clio si vreau sa il trec ptr ... (vezi toată discuția)