avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... firma suspendata si impozite pe mijloace auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

firma suspendata si impozite pe mijloace auto

Buna ziua
Am o firma care a carei activitate am suspendat-o . Firma are inregistrate la Directia de Impozite si Taxe locale trei mijloace de transport .
Intrucat nu are activitate si nici angajati , este posibil sa nu se mai plateasca impozitul aferent mijloacelor de transport ale firmei ? Cum s-ar putea face acest lucru ?
Cel mai recent răspuns: nina_2005ro , utilizator 15:36, 9 Septembrie 2009
Nu este posibil; atit timp cit aveti in proprietate un mijloc de transport care este înmatriculat în România, taxă anuală pentru mijlocul de transport este datorata.
Buna ziua, sunt in aceeasi situatie ca si farmec_, mai mult, societatea mea avea ca domeniu de activitate transportul rutier de marfuri. Odata ce am suspendat activitatea, nu mai pot folosi mijlocul de trasport respectiv camionul, al carui proprietar este societatea. Ce ar trebui sa fac pentru a nu plati impozit local ? Este posibila radierea temporara a mijlocului de transport sau exista alte solutii? Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea autovehiculului la cerere si scutirea de plata impozitului payatex payatex firma mea doreste sa solicite la Politia teritoriala radierea unui jeep de 2800cmc , ne mai vrand sa-l pastreze uin circulatie , in conditiile depozitarii ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din evidenta a mijloacelor de transport Bossde_Boss Bossde_Boss Buna ziua!... Am un autocamion care este pe firma si nu il mai folosesc dar , nici nu vreau sa-l duc la remat. Am inteles ca pot sa-l scot de la financiar ... (vezi toată discuția)
Acte ptr taxe locale ang671 ang671 Buna ziua,as vrea sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: Mi-am facut mutatia din sect 5 in sect 2, am un automobil Clio si vreau sa il trec ptr ... (vezi toată discuția)