avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incalcarea masei succesorale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incalcarea masei succesorale

Dupa decesul tatalui meu, fratii lui ( unchii mei), impreuna cu bunica au facut succesiunea fara stirea noastra (2 nepoti) si au ”realizat intre ei la notar ”contract vanzare - cumparare a mostenirii. Acum mostenirea este pusa in vanzare.
Ce drepturi avem noi sau care sunt sansele sa intram in posesia mostenirii din urma tatalui nostru?

Multumesc!
O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: ContSters356909 , utilizator 15:45, 15 Aprilie 2015
Trebuia sa fiti citati si dvs si fratele la dezbaterea succesiunii si sa mosteniti partea tatalui.
Trebuie sa actionati in instanta.
Va multumesc frumos pentru promtitudine! Care sunt sansele de reusita, si ce procent ne revine indiferent de valoarea proprietatii? Banuiesc ca trebuie sa platim si un evaluator pentru a estima valoarea..in afara de cheltuielile pentru actionarea in instanta ?

Multumesc inca o data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire de la bunici fcarmenita fcarmenita Buna ziua, As dori cateva sfaturi ; problema este urmatoarea: Tatal meu impreuna cu fratii si surorile lui (7 la numar) au ramas mostenitorii casei si ... (vezi toată discuția)
Succesiune bebelino2006 bebelino2006 Buna ziua, Avem urmatoarea situatie : O familie compusa din doi frati si trei surori. Din toti cei de mai sus,in viata a mai ramas o sora care are doi ... (vezi toată discuția)
Succesiune,mostenire...? edithloprich edithloprich Buna seara, Am o problema in legatura cu mostenirea unui imobil al bunici mele.In urma cu 6 ani bunica a facut un act de donatie al imobilului fiului ei ... (vezi toată discuția)