Nu merg prea des la medicul de familie, dar in ultimii doi ani a trebuit sa merg sa iau retetele bunicilor mei luna de luna, deoarece nici unul nu se poate deplasa din cauza problemelor medicale. Medicul de familie teoretic are program pe usa, zi de zi, in unele zile de dimineata, in altele dupa amiaza. De exemplu, astazi era de dimineata, adica de la ora 8 pana la 13 scria, nu a venit niciodata in acest interval orar, dar oamenii au asteptat o de la ora 10, ea a venit la ora 12 si am plecat de la cabinet la ora 16. Sa stai 6 ore la usa unui cabinet, in frig, fara toaleta, mi se pare bataie de joc. Doamna doctora se pare ca a cumparat cabinetul medical si este medic de familie pentru 3 sate, fapt care duce automat la executarea activitatilor medicale doar in anumite zile ale saptamanii, iar modalitatea este pe principiul : intrii, pui banii pe masa si iti iei reteta, ca la piata, fapt ce nu ar trebui sa dureze prea mult, dar intre timp doamna doctor mai incuie usa si isi mai ia o pauza, mai vorbeste la telefon si isi gaseste diverse ocupatii si ajunge sa consulte 3 pacienti in doua ore. De fapt, nu exista consultatie, imi cer scuze. Faptul ca nu isi respecta programul sub nici o forma, ca pentru orice nevoie ai trebuie sa platesti, desi se presupune ca CNAS iti ofera niste servicii medicale gratuite, nu ar fi singurele probleme, dar nu inteleg de ce nu mai poate exista un alt medic, daca doamna doctor nu reuseste sa faca fata?
Chiar nu se poate lua nici o masura, iar oamenii trebuie sa accepte sa fie tratati ca niste animale cu zambetul pe buze?
Daca pleci sanatos de acasa, acolo sigur te imbolnaveti.
Doamna doctor are cabinet in comuna Tinosu si in alte doua sate din imprejurimi si mai are un cabinet deschis in Ploiesti. Acum ma gandesc ca este si ea om si ca nu poate sa dea randament fiind solicitata in atatea locuri, plus ca s a mai intamplat sa existe mici greseli de tratament pe care oamenii le-au trecut cu vederea si au aflat de ele de la doamna farmacista. Mi se pare ca tot ce conteaza este cantitatea si banii, nu calitatea consultului medical.
Reteta urgenta
ionelazibi_94
buna tuturor.am fost nevoit sa ajung cu copilul la urgenta pediatrie pentru ca medicul de familie in ziua respectiva a avut program dimineata iar copilul nu se ... (vezi toată discuția)