avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... lntrebare despre munca in afara tarii in timpul CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

lntrebare despre munca in afara tarii in timpul CCC

Bună ziua. As dori sa știu dacă pot sa lucrez legal în afara tarii, dacă în tara îmi iau concediu de creștere a copilului având 20 de ani lucrați cu carte de munca (soția mea nu este angajata niciunde).
Cu stima CRISTI M.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:04, 16 Aprilie 2015
Nu exista o astfel de posibilitate legala .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație copil Mirabela R. Mirabela R. Buna ziua, sunt in concediu de creștere copil, în primul an din cei doi, locuiesc in România și este posibil să plec în străinătate (în UE) cu ... (vezi toată discuția)
Icc AnamariaT91 AnamariaT91 Bună ziua. Am o întrebare. .. Cum se procedează cu indemnizatia de crestere copil cazul în care plec temporar cu soțul si fetița în străinătate? ... (vezi toată discuția)
Ccc si munca in strainatate ? Romeo10 Romeo10 Se poate munci intr-un stat non membru ue, si sa beneficiezi si de indemnizatie ccc ? Ce actiuni se poate lua impotriva ta in cazul in care ai face asa ceva ... (vezi toată discuția)