avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA Norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA Norma de venit

Sunt PFA in domeniul constructii cu impunere la norma de venit, as vrea sa stiu daca sunt obligat sa dau factura, chitanta si sa tin registru de incasarii si plati?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:38, 16 Aprilie 2015
Da, sunteti obligat sa dati factura si chitanta la fiecare contract de prestari servicii pe care il aveti incheiat si dupa fiecare deviz de lucrari semnat de dumneavoastra si beneficiar si in RJIP completati doar partea de venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa subcontracteaza la alt pfa - taxe? netcupeter netcupeter PFA 1 din domeniul constructiilor semneaza un contract cu o firma pentru suma de 20000 lei. PFA 1 subcontracteaza la PFA 2 pentru aceeasi lucrare pentru suma ... (vezi toată discuția)
Care sunt obligațiile fiscale ale unei pfa dacă o societate incheie cu aceasta un contract de colaborare/prestări servicii? Aliona M. Aliona M. Bună ziua, Am un PFA în domeniul traducerilor. Vă rog sa mă informați cum se procedează în cazul unui contract de prestări servicii/contract cu normă ... (vezi toată discuția)
Completare registru incasari si plati SPANU CORINA SPANU CORINA Buna ziua , as avea o intrebare in legatura cu completarea registrului incasari si plati, si anume: cand il voi completa vor trebui sa reaiasa toate ... (vezi toată discuția)