avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casa marcat punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casa marcat punct de lucru

o firma cu activitate de alimentatie publica are doua puncte de lucru distincte, ambele situate la aceeasi adresa, dar care sunt delimitate fizic. este obligatoriu sa se foloseasca doua case de marcat pentru fiecare punct de lucru?
multumesc
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 09:12, 16 Aprilie 2015
daca sunt doua puncte de lucru,cu gestiuni diferite, activitati diferite si vanzator separat pentru fiecare punct de lucru eu inteleg ca da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturarea si vanzarea produselor en detail iulia37 iulia37 Buna dimineata, Vreau sa i-mi deschid o firma in luna Iulie iar punctul de lucru va fi in Dragonul Rosu.Daca declar punctul de lucru ca si vanzare en ... (vezi toată discuția)
Comert cu amanuntu si en-gross in aceasi locatie nico75 nico75 Buna ziua! Am avut control de la politia locala din oras, iar problema a fost ca vindem atat pe factura cat si pe bon fiscal din aceiasi locatie. Evidenta se ... (vezi toată discuția)
Probleme punct de lucru denisa2011 denisa2011 buna ziua in ianuarie ma deschis un magazin de prezentare a produselor de instalatie, la deschiderea punctului de lucru am introdus: lucrari de instalatii ... (vezi toată discuția)