avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 100
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 100

srl micro, 1 angajat norma intreaga. de la 01.08.2005 l-am trecut pe 2 ore. trebuie sa depun declaratia 100?
Bineinteles ca da. Nu conteaza norma de lucru! Daca ai angajati trebuie depusa declaratie 100 lunar , iar daca nu ai , atunci trebuie depusa la teimestru.
si nu mai esti micro, incepand din 1.ianuarie urmator.
de ce nu mai este micro din 01.01.2006?
E gresit raspunsul nr.2. Firma ramane in continuare micro,deoarece are un angajat.Repet ca nu conteaza norma de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am deschis o firmă in noiembrie 2022 fără angajat. Constantinesis Constantinesis Buna ziua! Am deschis o firmă in Noiembrie 2022 fără angajat, neplătitoare TVA deci intra la categoria Micro doar 2 luni. Deoarece nu pot avea angajat ... (vezi toată discuția)
Pfa si angajat la un srl Crista11 Crista11 Buna ziua! Sunt angajata la un SRL cu norma intreaga si perioada nedeterminata. Vreau sa-mi deschid o firma de prestari servicii, dar sa raman angajata in ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 anny24 anny24 Am un SRL neplatitor de TVA din 15.11.2006. In noiembrie 2006 l-am bagat pe microintreprindere cu 1 salariat (contributii + impozit pe venitul ... (vezi toată discuția)