avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul salariu

Buna ziua .Ma numesc Cristi si va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema. Sotia lucreaza la o institutie si pe fluturasul de salariu apare asa ,,salariu grila-780".,spor vechime 25%-195",,brut norma-975",,venit net-724".Dupa cum stiu eu salariul minim pe economie e 975 ron la care ar trebui sa se adauge sporul de vechime .
Colege ale sotiei care au 5% spor de vechime au salariul net tot 724.Ce rost mai are sa fie trecut ca ai spor de vechime daca nu ai nici un beneficiu.
Daca am dreptate adica sporul de vechime trebuie adaugat la salariul minim pe economie si nu gaseste intelegere la conducere,unde ar trebui sa se adreseze.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Sporul de vechime ANDREI_oni ANDREI_oni Buna - ziua, Va rog frumos sa imi spuneti daca mai exista sporul de vechime, sau daca este inclus in salariul de baza brut, si in ce lege este prevazuta ... (vezi toată discuția)
Metodologie calcul crestere salariala 30 % pentru cadre didactice auxiliare debutante cu salariu de incadrare sub minimul pe economie(l63/2011) avb avb Pe fluturasul de salariu primit pentru luna martie 2015, un angajat din invatamantul universitar de stat --- pozitia Administrator patrimoniu S debutant ... (vezi toată discuția)
Salariul minim/sporul de vechime euterpiu euterpiu Lucrez la un spital de stat si personalul medical inferior (brancardierii si ingrijitoarele) a beneficiat de marirea salariului minim pe ... (vezi toată discuția)