avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... OUG 36/2013
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

OUG 36/2013

Momentan sunt beneficiarul unui venit de completare conform OUG36/2013.La adunarea generala din cadrul asociatiei de proprietari am fost ales in comisia de cenzori,unde as avea un contract de mandat de pe urma caruia as beneficia de 300 lei.Daca semnez contractul de mandat mai pot beneficia si de venitul de completare?, adica este considerat ca fiind contract de munca?,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:39, 16 Aprilie 2015
Contractul de mandat nu poate fi asemanat cu un contract de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denumire contract intre cenzor si asociatie de locatari sebilicka sebilicka Ce tip de contract se incheie intre cenzor si asociatie de locatari incepand cu data de 01.2013, model de contract si actul care inceteaza raporturile intre ... (vezi toată discuția)
Presedinte SimonaBardea SimonaBardea Buna seara! Presedintele unei asociatii trebuie sa fie proprietar al respectivei asociatii, sau poate fi oricine?. Care este articolul din legea ... (vezi toată discuția)
Doi cenzori la asociatie de proprietari Anca07 Anca07 Presedintele comisiei de cenzori a fost internat in spital in ultimele doua luni, iar ceilalti membrii si-au dat demisia in ultima luna. S-a angajat un alt ... (vezi toată discuția)