avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... denumire contract intre cenzor si asociatie de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

denumire contract intre cenzor si asociatie de locatari

Ce tip de contract se incheie intre cenzor si asociatie de locatari incepand cu data de 01.2013, model de contract si actul care inceteaza raporturile intre cele doua parti. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:19, 7 Februarie 2016
Lasati-l pe cenzor sa vina cu propunerea de contract. Daca este pregatit in domeniu va sti sa vina cu un contract legal, dupa situatia concreta in care se afla.
Te mai intreb o data, un cenzor pfa ce fel de contract trebuie sa incheie cu o asociatie de proprietari la 01.01.2013 ?Multumesc petru amabilitate !
Contract de mandat .
Multumesc,va mai rog daca se poate, am nevoie si de actul care inceteaza raporturile dintre cele doua parti ! Multumesc frumos !
sebilicka a scris:
.. un cenzor pfa ce fel de contract trebuie sa incheie cu o asociatie de proprietari la 01.01.2013 ?

Acum in 2016 nu trebuie si nu poate sa incheie contract cu data de 01.01.2013. Acum incheie contract incepand cu astazi sau cu orice zi dupa astazi.
Acum poate incheia contract de mandat daca este membru al asociatiei si ales in adunarea generala tot asa cu este ales presedintele asociatiei si incheie contact de mandat.
Daca nu este membru al asociatiei, cenzorul este angajat de comitetul executiv reprezentat de presedinte si poate incheia orice altfel de contract in afara de contract de mandat.
Fiind PFA poate incheia contract de cenzorat, de prestari servicii... in functie de obiectul de activitate a PFA-ului, de calificare...

Incetarea unui contract de mandat se poate face prin alegerea altui cenzor de catre adunarea generala aceasta fiind stipulata in PV al adunarii generale sau prin demisia cenzorului.
Incetarea unui altfel de contract se face comform prevederilor stabilite in acel contract.

Alte discuții în legătură

Cenzor extern sau comisie de cenzori din cadrul blocului mira55 mira55 Intrucat nu agreau comisia de cenzori, membrii comitetului executiv au mers cu un tabel prin bloc si s-au strans semnaturi pentru demiterea cenzorilor si ... (vezi toată discuția)
Ce fel de obligatii CYBORG CYBORG Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti si mie la ce se refera articolul de mai jos, care \\"obligatii\\" la inceput de an(2014)? \\"Asociatiile de ... (vezi toată discuția)
Comitet executiv dan61 dan61 Buna ziua,as dori sa-mi spuneti cine face parte din comitetul executiv, care sunt membrii care-l formeaza? (vezi toată discuția)