avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie

M-am pensionat la limita de varsta dar lucrez in continuare.Am incheiat un nou CIM pe durata nedeterminata si platesc toate darile catre stat ( mai putin somajul).
Cand ar trebui sa cer recalcularea pensiei?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:51, 16 Aprilie 2015
Puteti solicita recalcularea pensiei oricand si de cate ori doriti dvs. pana la incetarea contractului individual de munca (CIM).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare la limita de varsta bvlutu bvlutu Un angajat cu CIM pe perioada nedeterminata indeplineste conditia de pensionare la limita de varsta si face cerere in acest sens. Cand este obligata ... (vezi toată discuția)
Intrebare contract pe perioada determinata dupa pensie MariaBat MariaBat Buna ziua, In luna aprilie 2012 am iesit la pensie, limita de varsta. Cu data de 1 mai 2012 m-am angajat pe post de contabil cu norma de 0.25 la o unitate ... (vezi toată discuția)
Pensionare damian oana damian oana Buna ziua Va rog sa imi spuneti ce este mai avantajos intre: - pensionare la limita de varsta plus angajat in continuare si dupa cat timp se face ... (vezi toată discuția)