In luna aprilie 2012 am iesit la pensie, limita de varsta. Cu data de 1 mai 2012 m-am angajat pe post de contabil cu norma de 0.25 la o unitate bugetara din invatamant, cu contract de munca pe perioada determinata (1 an). In luna mai 2013, am incheiat din nou, un alt contract, tot pe pe perioada determinata (1 an), cu aceeasi unitate. La fel si in luna mai 2014. Intrebarea mea este daca pot sa mai lucrez in continuare tot cu contract de munca pe perioada determinata (1 an), pana in 2016. Ar fi deci al patrulea an lucrat in baza unui contract pe perioada determinata.
Mentionez ca pensia este mai mica decat salariul mediu pe economie.
1. - Daca beneficiati de pensie pentru limita de varsta puteti cumula pensia cu orice alt venit din salarii indiferent de numarul de contracte individuale de munca (CIM), de durata lor si de cuantumul veniturilor.
- Nu conteaza ce fel de CIM sunt: pe perioada determinata sau nedeterminata.
2. - Oricand puteti solicita recalcularea pensiei prin adaugarea stagiilor de cotizare efectuate dupa pensionare.
- Puteati sa cereti si pana acum recalcularea pensiei dupa incetarea fiecarui CIM (ati pierdut daca nu ati facut asa ceva pana acum).
Codul Muncii
art.82
... (4) Intre aceleasi parti se pot incheia succesiv cel mult 3 contracte individuale de munca pe durata determinata.
(5) Contractele individuale de munca pe durata determinata incheiate in termen de 3 luni de la incetarea unui contract de munca pe durata determinata sunt considerate contracte succesive si nu pot avea o durata mai mare de 12 luni fiecare.