avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen pentru colaborare / recrutare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen pentru colaborare / recrutare

Buna ziua ,

Am oportunitatea de a prornii o colaborare cu o firma din Lituania.

Firma din Lituania este o firma de transport marfuri , ei au camioanee iar eu trebuie sa recrutez/angajez soferii .

Soferii vor fii angajati in romania de catre firma mea , dar vor lucra pentru firma din Lituania in baza unui contract de prestari servicii.

Intrebarile sunt :

Ce cod CAEN imi este necesar?

Pot angaja soferii iar in contract sa se specifice ca plata salariului v-a fii efectuata de firma din Lituania?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:37, 16 Aprilie 2015
Doar daca se face detasarea se poate plati salariul de firma din Lituania.nAdica sa rezulte un raport juridic.

Altfel salariul va fi platit de firma romana.
E destul de complicat ce vreti sa faceti si trebuie stiuta si legislatia lituaniana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere soferi de tir unei firme din ue carlito carlito Am o mica firma care are printre obiectele de activitate si \\"Transporturi rutiere de marfuri\\". Firma are un singur camion in dotare si un sofer. Mi s-a ... (vezi toată discuția)
Sunt sofer profesionist inregistrat ca pfa Laurentiu Ciuperca Laurentiu Ciuperca Bună seara!Sunt sofer profesionist inregistrat ca PFA cod CAEN 4941.Vreau să fac un contract de prestari servicii cu o firmă de transport,însă intampin ... (vezi toată discuția)
Punere la dispozitie personal propriu ianliana ianliana ce cod CAEN este necesar pentru ca o firma sa poata inchiria proprii salariati unei alei firme e nevoie de obtinerea unor avize? (vezi toată discuția)