avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare firma

Avand in vedere faptul ca voi pleca din tara o perioada mai indelungata as dori sa-mi suspend firma si prin urmare sa stiu ce obligatii voi avea dupa suspendare in special cat timp imi va lua redeschiderea ei si cu ce eforturi financiare.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Andreea Clara Robu , Avocat 00:25, 27 Aprilie 2015
puteti suspenda activitatea pe o perioada de 3 ani. inregistrati decizia de supendare la Registrul Comertului. Ulterior inregistrati si la Anaf incheierea si optati fie pentru depunerea declaratiilor fie pentru nedepunerea acestora pe perioada suspendarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu datorii vreau s-o inchid. pot? cristinabucuresti cristinabucuresti Buna ziua. Am o firma care are 6000 ron datorie la stat. Impozite samd... As dori s-o pun pe zero cateva luni ca sa-mi pot plati datoria ( si sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Acte anaf dupa suspendarea pfa ozana_alexandra ozana_alexandra Buna ziua. Tocmai mi-am suspendat activitatea ca PFA pt a putea beneficia de indemnizatia pt cresterea si ingrijirea copilului. As dori sa stiu ce mai am in ... (vezi toată discuția)
Articolul 83 - firma inactiva alin_bv alin_bv ARTICOLUL 83 Depunerea declaratiilor fiscale (1) Declaratia fiscala se depune la registratura organului fiscal competent sau la posta prin scrisoare ... (vezi toată discuția)