avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Procedura redobandire permis dupa proces
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Procedura redobandire permis dupa proces

sunt cercetat penal si trimis in judecata sub control judiciar , pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa , vatamare corporala din culpa si conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice 1,15 si 1,10 la a doua recoltare ...intrbearea mea este ce sanse am si cum se procedeaza pentru a redobandi permisul de conducere ? bineinteles dupa terminarea procesului de judecata multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters357097 , utilizator 20:13, 16 Aprilie 2015
Avand in vedere faptele savarsite si consecintele cel mai probabil se va interzice si dreptul de a conduce pe o perioada de 3-5 ani dupa executarea pedepsei principale. Adica peste vreo 7-8 ani veti mai putea obtine un nou permis.
Ultima modificare: Joi, 16 Aprilie 2015
cyan, moderator
si in caz de pedeapsa cu suspendare ? deci sa inteleg ca trebuie sa fac iarasi scoala de sofer etc sa o iau de la inceput nu doar sa dau examen ...si sa imi redobandesc acel permis
Ultima modificare: Joi, 16 Aprilie 2015
ContSters357097, utilizator
Pedeapsa cu suspendare este greu de crezut ca veti obtine avand in vedere circumstantele producerii accidentului (alcool) si consecintele acestuia (ucidere si vatamare din culpa) .
Daca scapati doar cu o pedeapsa cu suspendare se poate obtine un nou permis dupa un an de la ramanerea definitva a hotararii judecatoresti in conditiile in care nu veti avea dreptul de conducere interzis pe o anumita perioada. Nu se mai face scoala ptr obtinerea unui nou permis, se sustine doar examen, proba teoretica si practica.
am inteles multumesc mult ...poi dat fiind faptul ca e prima abatere plus ca am mers pe recunoastere de la bun inceput cu partile civile am stins nu mai au pretenti si in plus vatamarea corporala e sub 90 de zile circa 65 de zile ceva de genu
eu sper intr-o suspendare acum nu stiu ce o fii.....si daca e executare in cel mai rau caz 2 ani si cu executare banuiesc accidentul oricum nu s-a produs pe baza alcoolului ..ci pe conditiile meteo e si specificat in raportul de la fata locului
Ultima modificare: Joi, 16 Aprilie 2015
ContSters357097, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis cosmin311 cosmin311 Am facut un accident de masina in martie anul asta in care mi-a murit mama si eu eram la volan si sunt acuzat de ucidere din culpa si din cate stiu ca imi da ... (vezi toată discuția)
Permis anulat ... cand mai pot sa dau de permis ? cryisty cryisty buna ziua ... dupa cat timp se mai poate obtine permisul de conducere adica sa fac scoala examene si toate alea :) , dupa ce a fost anulat ... acesta a fost ... (vezi toată discuția)
Examen scoala soferi stefaniuradu stefaniuradu Buna ziua!In anul 2013 pe 4 martie am fost condamnat 2,3 ani cu suspendare,termen de incercare 5 ani pentru conducere auto cu permisul suspendat,alcool peste ... (vezi toată discuția)