avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... transformator la mine in curte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

transformator la mine in curte

buna ziua.am cumparat de curand o casa si am transformatorul de curent eon la mine in curte.ce sanse am sa primesc chirie pe terenul pe care este amplasat?multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:48, 17 Aprilie 2015
Teoretic aveti sanse ,avand in vedere situatiile identice anterioare in care si alti proprietari au solicitat chirie in instanta proprietarului stalpilor/transformatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalp eon pe proprietate privata CtrGabriel CtrGabriel Buna ziua . Dupa cum spune si titlul subiectului E-ON detine un stalp pe terenul meu. Terenul este dobandit in anul 1990. Cand am fost pusi in proprietate ... (vezi toată discuția)
Punct transformare a energiei electrice aflat pe teritoriul meu juheress juheress buna ziua. in anul 1960 bunica mea a construit o casa pe un teren pus la dispozitie de primarie. in anul 1974 ,I.R.E.-ul cum se numea la acea vreme, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am cumpărat o proprietate cu doi stâlpi de electricitate ... Pacospan Pacospan Bună ziua! Am cumpărat o proprietate cu doi stâlpi de electricitate pe teren, situați ambii, la limita terenului, aproape de gard (după gard fiind drumul ... (vezi toată discuția)