avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract mediere si contract de prestari servicii si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract mediere si contract de prestari servicii si secretariat

Buna ziua. Ce se poate face pentru a anula un contract de mediere si contract de prestari servicii si secretariat deoarece am fost inselat de o firma de recrutare forta de munca in stainatate cu un loc de munca si am platit suma de 550lei .Ei au spus verbal ca in acesti bani mai precis 465 lei reprezinta contractul de prestari servici si secretariat si biletul de transport dar in contract nu se specifica , iar suma de 85 lei reprezinta contractul de mediere sunt multe capitole din contract,la care am intrebat ,care la prima vedere pareau suspecte inainte de semnarea contractelor dar ei spuneau ca nu este nici o problema ca eu voi pleca , dar acest lucru nu sa intamplat ma tot amana ,au profitat cu buna stita de increderea mea .Mai mult presupusa firma angajatoare nu exista nici contractul individual de munca nu exista ,furnizorul ma dus in eroare cu promisiuni ca asigurarea medicala si cazarea sunt gratuite,dar din toate acestea nimic nu sa concretizat ,ma tot amana, firma care are multe probleme de acest gen cu persoane care au fost inselate de ei.Ce pot face in acest caz pentru a anula aceste contracte,pot invoca in instanta civila DOLUL de viciu de consimtamant ce ma puteti sfatui sa pot anula contractele si sa recuperez bani. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: alo65 , utilizator 10:32, 17 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viciu de consimtamant? dors dors Buna ziua, am o problema cu un contract incheiat cu o firma de recrutare a fortei de munca pentru strainatate. In urma unor discutii telefonice m-am deplasat ... (vezi toată discuția)
Anularea contractului de mediere alo65 alo65 Am incheiat un contract de mediere cu o firma de privata de plasare fortei de munca in strainatate,care nu a respectat promisiunile verbale despre locul de ... (vezi toată discuția)
Contract intermediere loc de munca sisilvia sisilvia buna ziua, as vrea sa semnez un contract de mediere loc de munca cu o firma de plasare loc de munca in strainatate, rugamintea mea este daca cineva poata sa-mi ... (vezi toată discuția)