avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Temei legal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Temei legal

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti si mie pe ce temei legal este interzis copiilor sa se urce in copac in parcurile publice sau in zonele verzi. Nu ma refer la ruperea copacilor ci pur si simplu sa se joace in copaci. Asa ceva pretindea un politist local cand imi invatam copilul cum sa se urce in copac.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:46, 17 Aprilie 2015
Temeiul legal l-ar putea constitui Legea nr.61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a normelor de convietuire sociala.Pe de alta parte,incercati sa va imginati ce s-ar intampla cu arborii de pe domeniul public daca, si ceilalti pariniti si-ar urca copiii in copaci.Incercati cu copacii proprii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este distanta legala de amplasare a unui parc de joaca pentru copii, fata de cladirea unui bloc? PAUL MIRELA PAUL MIRELA Aș dori sa intreb, care este distanta legala fata de bloc in constructia unui loc de joaca pentru copii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Amenda politia locala necomunicare identitate conducator josephine_cointreau josephine_cointreau Am primit la firma pe care o detin o solicitare din partea politie locale - Directia de Ordine Publica, prin care mi se solicita sa ma prezint la institutie ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii locatarilor / intimitatea apartamentelor de la parter 2591Daniel 2591Daniel Buna ziua, Locuiesc intr-un apartament situat intr-un bloc cu 12 apartamente. Blocul are curte proprie, gradina cu spatii verzi si acces pietonal (fara ... (vezi toată discuția)