avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Schimbarea numelui
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Schimbarea numelui

Buna ziua , ma numesc Iordache Andrei si as dori sa renunt la numele de familie din partea tatalui si sa port numele mamei .Este posibil acest lucru tinand cont ca parintii mei sunt divortati iar in 2010 fiind in custodia tatalui acesta in urma unei reacti destul de violente eu am fost luat in custodie de bunica mamei prin plasament ( mama fiind plecata din tara ) iar procesul judecandu-se la tribunal ? Care ar fi procedura pentru acest lucru .Va multumesc
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 17:37, 2 Mai 2015
esti minor?
Un articol interesant care iti poate raspunde la intrebare:

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copiilor in caz de divort ContSters403391 ContSters403391 Buna ziua In cazul in care un cuplu decide sa divorteze,cui ii revine custodia celor 2 copii minori (3,respectiv 8 ani) in conditiile in care mama nu are o ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna copil anca28 anca28 Mama ecuadorianca stabilita acum in Spania-are carte verde, fetita de 7ani este cu ea de cateva luni.Fetita este cetatean roman ca si tatal.Casatoria celor 2 ... (vezi toată discuția)
Renunţare la custodie GheorgheFloroiu GheorgheFloroiu Bună seara, Există posibilitatea ca unul dintre părinţi să poată renunţa la custodia copiilor minori fără a divorţa de soţ/soţie? Vă ... (vezi toată discuția)