avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... mama pleaca la munca in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

mama pleaca la munca in strainatate

as dori sa stiu si eu ce se poate face in cazul unui minor in varsta de 11 ani care este in custodia mamei in urma procesului pt custodie dar mama sta la munca in strainatate copilul fiind lasat in grija unor bunici denaturati si a unei matusi.legal ce ot face pt a putea lua copilul la mine?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 11:48, 25 Iunie 2010
il puteti lua in plasament. :)
cereti reincredintarea minorului catre dvs.. macar cu tatal sa stea daca mama e plecata la munca in strainatate
cu scuzele de rigoare...n-am observat ca sunteti tatal copilului. In acest caz, procedati cum a postat userul @avocatPetre. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare in strainatate cu copilul minor abc_jr abc_jr Buna, In urma unui proces de divort custodia minorului a fost acordata mamei, tatal plateste pensie alimentara si are stabilit un program de vizitare de 2 ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor Acon Insolvency Group SPRL Acon Insolvency Group SPRL buna ziua, ce se poate face in cazul de incredintare minor atata timp cat tatal si mama nu sunt casatoriti, tatal este inchis in germania iar mama este in ... (vezi toată discuția)
Problema-copilul? kitybaby kitybaby dupa divort copilul a fost incredintat mamei cu drept de vizitare a tatalui... dupa o perioada mam a refuzat sa mai lase copilul sa-si vadal tatal... in ... (vezi toată discuția)