avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Incredere client in angajatii bancii
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Incredere client in angajatii bancii

In ziua scadentei unui depozit am dorit sa retrag o parte din depozit iar cu suma ramasa, sa infiintez un depozit in conditii identice cu cele avute anterior. Am fost la o agentie, am informat despre intentia mea pe un salariat al bancii care m-a invitat sa semnez lichidarea depozitului si m-a trimis la alt angajat al agentiei sa infiintez un depozit nou. Din pacate acesta m-a informat ca nu se mai poate infiinta un depozit cu aceleasi conditii avute la cel lichidat. M-am simtit pacalit si am plecat nemultutumit. Dupa cateva zile am fost sunat sa ma prezint la agentie pentru ca este o problema cu suma ramasa neconstituita in depozit. Am solicitat retragerea sumei si am cerut sa consult comisioanele de retragere pe care le practica banca. Deoarece nu mi-a fost prezentat un inscris oficial al bancii care sa ma faca sa inteleg comisioanele practicate de banca la retragerea unei sume, am parasit agentia fara sa retrag suma pentru care am fost solicitat sa ma prezint la agentie. Am accesat siteul bancii si am facut o sesizare. Nu am primit nici confirmarea de primire a sesizarii mele. Cum trebuie sa procedez? Sunt 2 saptamani de cand agentia are suma cu ”problema”.
Ultima modificare: Vineri, 17 Aprilie 2015
adriands, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriands , utilizator 21:21, 20 Aprilie 2015
faceti sesizare la OPC! si eu am patit asa cu CEC-ul(mi-au lasat intentionat o suma f mica pentru a nu inchide acel depozit)-iar banca sa isi poata trage acel comision de 2.5 ron lunar.
bineinteles,angajatele bancii dadeau vina tot pe mine ca nu as fi solicitat lichidarea depozitului.
am avut noroc ca mi s-a raspuns in timp util ..
Am facut o sesizare pe site-ul bancii dar se pare ca nu s-a aprins becul rosu ca au niste bani in contul lor si nu al meu. Daca se fac cateva simulari.... banii sunt securizati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la achizitia unui imobil. descriere eronata pe site-ul agentiei imobiliare bogde bogde As vrea sa cumpar o casa si ma confrunt cu cateva probleme asupra carora am nevoie de sfatul dumneavoastra. Am tot vazut, mai bine de un an, pe site-ul unei ... (vezi toată discuția)
Comision de administrare cont bancar Breka Breka In 2005 am facut depozit in lei si in valuta la o banca, in 2006 am retras banii din cont (nu am stiut ca trebuie sa cer si inchiderea contului). Pe vremea ... (vezi toată discuția)
Avertizare: atacuri concertate la raiffeisen online nucu$ nucu$ [b]In atentia intregii comunitati AVOCATNET:[/b] In ultimile 2 saptamani au fost inceputa si continua inca, o campanie de incercari pentru obtinere de ... (vezi toată discuția)