avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... lichidare voluntara SRL cu asociat unic SRL
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

lichidare voluntara SRL cu asociat unic SRL

Exista aspecte speciala in cazul in care vreau sa fac lichidare voluntara la un SRL care are ca si asociat unic un alt SRL ? Trebuie sa am 2 hotarari AGA ? una pentru societatea care se dizolva semnata de societatea asociat cum ca: in baza art.235 etc... si alta pentru societatea asociat prin care decide participarea in AGA a SRL ului care se dizolva si lichideaza si luarea deciziei efective cu imputernicirea unuia dintre administratori (sunt 2) sa semneze hotararea de dizolvare?
Cel mai recent răspuns: Florentina Paven , Avocat 10:19, 25 Iunie 2009
Se procedeaza exact asa cum ati expus problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare si lichidare simultana srl Eugenia04 Eugenia04 Buna seara Detin un SRL in care suntem 2 asociati si am decis sa inchidem firma, fara lichidator, neavand nici un fel de active si pasive (am discutat cu ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl darada darada Trebuie sa fac dizolvarea voluntara unui srl. Din cate stiu trebuie redactat o hotarare si un act aditional prin care se hotaraste de catre asociati ... (vezi toată discuția)
Urgent model hotarare dizolvare si lichidare simultana srl asociat unic elina24 elina24 buna seara, am si eu o problema, am un SRL asociat unic si doresc sa il dizolv si lichidez simultan conform art. 235, dar am inteles ca am nevoie de o ... (vezi toată discuția)