avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Modernizare casa achizitionata prin credit Prima Casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Modernizare casa achizitionata prin credit Prima Casa

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca exista legislatie care sa ma impiedice sa modernizez o locuinta achizitionata prin creditul Prima Casa. Mentionez faptul ca am obtinut creditul pentru achizitia unei case batranesti pe care intentionam sa o modernizam astfel: inaltare parter, recompartimentare parter, construire mansarda, schimbare acoperis.
Va multumesc,
Ana
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 05:10, 20 Aprilie 2015
Sunteți obligat doar să nu o înstrăinați în primii 5 ani .
Restul de modificări puteți să le executați pe baza autorizației de construire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare VicMonik VicMonik Buna. Am autorizație de construire a unei case cu mansarda dar am hotărât să nu mai fac mansarda . Am respectat toate mărimea structura ,doar că am ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru recompartimentare apartament ContSters178098 ContSters178098 Am un apartament achizitionat prin programul \"Prima Casa\" pe care intentionez sa il recompartimentez. Pentru obtinerea autorizatiei de constructie, primaria ... (vezi toată discuția)
Constructie la calcan floridemar floridemar Buna seara! Supun atentiei sumneavoastra urmatoarea speta: Locuiesc intr-un imobil cu 2 etaje, la etajul al 2lea.Alaturi de imobilul in care locuiesc a ... (vezi toată discuția)