avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare

Buna. Am autorizație de construire a unei case cu mansarda dar am hotărât să nu mai fac mansarda . Am respectat toate mărimea structura ,doar că am micșorat geamurile și nu am mai ridicat mansarda am făcut acoperiș normal pot intabula casa ? Fără să ii fac modificare de proiect.

Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 10:39, 14 Aprilie 2020
Puteti inscrie casa pe stadiul de executie. Adica va fi specificat ca parterul s-a facut in totalitate (100%) si mansarda urmeaza sa o faceti. Dar constructia nu va fi inscrisa definitv in acest fel, dar se poate instraina.

Daca niciodata nu o sa doriti sa faceti mansarda, atunci va trebui sa solicitati reautorizare, si va trebui sa platiti o amenda pentru nerespectarea autorizatiei. Amenda minima pentru acest lucru este de 1.000 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de construire expirata AdrianDP AdrianDP Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si poate reusiti sa ma lamuriti. In Iunie 2008 am obtinut o autorizatie de contruire pe o perioada de 36 de ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobil neterminat-pasi necesari achitionarii si continuarii lucrarilor. chele cezar chele cezar Stima! situatia este astfel:imobil construit in anul 2008,ramas in stadiul intermediar de constructie,adica tencuit interior-exterior cu mortar,acoperis din ... (vezi toată discuția)
Vanzare - cumparare casa la rosu cu autorizatie expirata Gelu_c Gelu_c Buna ziua, Intentionez sa cumpar un teren cu o casa la rosu, a carei autorizatie de construire a expirat, constructia nefiind finalizata in termenul de ... (vezi toată discuția)